Over ons

Elk kado van Kadomakers is bijzonder om te geven én om te krijgen

Wij zijn Erna & Roos, moeder en dochter en samen runnen wij onze mooie kadowinkel genaamd Kadomakers in Purmerend. Benieuwd naar wie wij zijn en wat ons uniek en bijzonder maakt? Lees dan hieronder verder.

Ons bedrijf

Samen iets ondernemen was altijd al een droom van ons beide. Wij komen uit ondernemende families en zitten al 86 jaar in de woninginrichting en we geven al interieuradvies sinds 1935 in onze winkels in Amsterdam.

Omdat wij zelf gek zijn op woonaccessoires en kado’s, was dit een vrij logische stap voor ons, aangezien onze passie in de interieurdecoratie ligt.

Het doel van Kadomakers is om de meest originele en vaak unieke kado’s en woonaccessoires van dit moment voor jullie te vinden en we zijn daar dan ook elke dag met veel enthousiasme mee bezig.

Kadomakers biedt een wisselend assortiment van stijlvolle merken die wij op de meest toonaangevende beurzen en in winkels kopen in binnen en buitenland. Wij stellen ook eventueel kadosets of accessoires voor je samen, of we struinen stad en land voor je af wanneer je op zoek bent naar een specifiek kado of woonaccessoire. Kadomakers uit Purmerend gaat net een stapje verder voor dat extra stukje service.

Onze kadowinkel in Purmerend is ook official dealer van de meest prachtige handgemaakte sieradenlijn van ZAG Bijoux uit Parijs. Deze hoogwaardige, stainless steel sieraden zijn zo bijzonder omdat ze niet alleen nikkelvrij en hypoallergeen zijn, maar ook bezet zijn met zuivere edelstenen en het meest unieke is dat al onze sieraden waterproof zijn! Dus dragen tijdens douchen of zwemmen is geen probleem. Kadomakers geeft zelfs een jaar garantie op verkleuring.

Je kunt op vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur in onze kadowinkel in Purmerend terecht om lekker te shoppen. Waar je tevens gratis voor de deur kunt parkeren!

Wij bieden momenteel ook de mogelijkheid tot private shopping aan op afspraak. Maar natuurlijk staat Kadomakers ook altijd voor je klaar in de webshop.

Ons team

Zoals je al gelezen hebt, zijn wij een familiebedrijf die niet alleen altijd klaar staan voor elkaar, maar ook voor haar klanten.

Tijd voor een mooi kado?

Nu je met ons hebt kennis gemaakt, ben je natuurlijk ook benieuwd naar onze winkel en wat wij voor kado’s aanbieden. Bezoek daarom snel onze webshop.

Scroll naar boven
Scroll naar top